Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Φεβρουαρίου 1931

20 Ενότητες

Η ΚΡΑΤΙΚΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ (Σελίδα 1)ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙ ΓΝΩΜΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Σελίδα 3)ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΡΣΙΠΣ (Σελίδα 5)ΤΟ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟΝ ΦΟΡΤΗΓΟΝ "DARTFORD" (Σελίδα 6)ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΩΜΕΝΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Σελίδα 7)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 8)ΒΕΛΤΙΟΥΤΑΙ Η ΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 9)ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ (Σελίδα 11)ΤΑ ΝΕΑ ΑΤΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΣ "ΕΞΠΟΡΤ" (Σελίδα 12)ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑΙ ΔΙΚΑΙ (Σελίδα 13)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1930 (Σελίδα 15)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 17)ΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΕΙΟΥ "ΑΙΛΑΝΤ ΧΟΠ" (Σελίδα 18)Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΙΝ (Σελίδα 19)ΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΝ ΤΟΥ "BADEN" (Σελίδα 20)ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ (Σελίδα 21)ΓΕΝΙΚΗ ΑΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ (Σελίδα 22)ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΑΥΛΑΓΟΡΑΣ (Σελίδα 23)ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ - ΓΑΙΑΝΘΡΑΚΑΓΟΡΑ (Σελίδα 24)ΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΥΛΑΓΟΡΑΣ (Σελίδα 25)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr