Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Απριλίου 1931

page 10

15 Ενότητες

Ο κ. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 1)ΔΙΑ Ν' ΑΠΟΚΤΗΣΩΜΕΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΝ (Σελίδα 3)Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΝ (Σελίδα 5)Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ (Σελίδα 7)ΠΕΡΙ ΝΑΥΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΥΣΕΩΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ (Σελίδα 9)ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 11)Η ΠΟΛΥΚΡΟΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΝ ΔΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ" (Σελίδα 13)Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ (Σελίδα 15)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 17)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 1930, ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΤΗΣ (Σελίδα 19)ΠΡΑΚΤΙΚΩΤΑΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΕΡΣ (Σελίδα 21)Η ΠΡΟΣΑΡΑΞΙΣ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ "ΜΠΕΡΕΓΚΑΡΙΑ", Η ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΣ "ΓΚΛΟΡΙΟΥΣ" - "ΦΛΩΡΙΝΤΑΣ" (Σελίδα 22)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 23)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 25)ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟΝ (Σελίδα 28)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr