Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Μαρτίου 1969

page 53

23 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ (Σελίδα 9)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 11)ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ (Σελίδα 13)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 17)ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΙΣ: ΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (Σελίδα 19)ΕΓΚΩΜΙΑ ΔΙΑ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ» (Σελίδα 21)Η ΕΚ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΡΟΗ (Σελίδα 22)ΤΑ «ΣΑΛΤΑ ΜΟΡΤΑΛΕ» (Σελίδα 24)ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ (ΚΔΑΣ) (Σελίδα 25)Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ (Σελίδα 27)ΤΟ Ν.Δ. ΠΕΡΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Σελίδα 29)ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ (Σελίδα 31)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 33)ΝΑΥΤΙΚΑΙ ΔΙΚΑΙ (Σελίδα 35)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 38)ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝΩΝ (Σελίδα 40)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 42)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 47)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 49)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 54)ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 58)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 77)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr