Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Οκτωβρίου 1970

23 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ (Σελίδα 9)ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΝ (Σελίδα 10)ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΩΜΕΝ ΕΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΙΝ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΟΣ; (Σελίδα 11)ΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ (Σελίδα 12)ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Σελίδα 15)ΝΑΥΠΗΓΗΣΕΙΣ - ΚΑΘΕΛΚΥΣΕΙΣ - ΑΓΟΡΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ (Σελίδα 16)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 19)ΠΡΑΚΤΙΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ (Σελίδα 23)ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ Ν.Α.Τ. (Σελίδα 27)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 29)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 31)ΤΟ ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΝ ΕΤΗΣΙΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ (Σελίδα 33)ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΑ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (Σελίδα 34)140,3 ΕΚΑΤ. ΤΟΝΝΩΝ D.W. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΕΡΣ (Σελίδα 35)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 37)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 39)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 43)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 45)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 51)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 56)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 57)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 83)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr