Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Μαρτίου 1970

25 Ενότητες

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 3)ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΛΚ ΚΑΡΡΙΕΡΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (Σελίδα 4)ΠΟΘΕΝ ΤΟ "ΜΠΟΥΜ" (Σελίδα 5)ΠΡΟ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σελίδα 6)ΒΑΙΝΟΜΕΝ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑΝ (Σελίδα 13)ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο κ. ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΝ (Σελίδα 15)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 17)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 19)ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ (Σελίδα 21)«ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ»: ΠΥΚΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ (Σελίδα 23)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 25)ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (Σελίδα 26)ΔΥΟ ΔΕΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (Σελίδα 27)ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΩΝ ΕΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑΥΑΓΙΟΥ (Σελίδα 29)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 33)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 36)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 39)ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ (Σελίδα 43)Η ΑΛΙΕΙΑ (Σελίδα 45)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 47)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 49)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 54)ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΤΑΝΚΕΡΣ (Σελίδα 56)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 79)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr