Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Ιουνίου 1970

23 Ενότητες

ΑΜΟΙΒΑΙΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 4)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΠΙΧΩΡΙΟΥ ΝΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (Σελίδα 13)ΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 14)ΕΚΥΡΩΘΗ Η ΣΥΜΒΑΣΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΥ (Σελίδα 15)ΑΔΗΡΙΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 17)ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΠΡΟΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ" (Σελίδα 19)ΕΤΕΘΗ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ (Σελίδα 23)ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΑ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» (Σελίδα 24)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 25)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 27)ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ (Σελίδα 31)ΤΟ «ΦΤΕΡΩΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ» (Σελίδα 32)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 33)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 37)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 41)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 43)Η ΕΚΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (Σελίδα 45)Η ΑΛΙΕΙΑ (Σελίδα 53)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 54)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 57)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 63)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 87)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr