Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Ιανουαρίου 1974

43 Ενότητες

ΠΑΡΑ ΤΩ κ. ΥΠΟΥΡΓΩ (Σελίδα 1)ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΝ (Σελίδα 1)ΠΟΥ ΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (Σελίδα 2)ΤΑΜΕΙΟΝ ΑΡΩΓΗΣ (Σελίδα 2)ΩΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (Σελίδα 3)ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΝ (Σελίδα 3)ΑΙ ΑΣΙΑΤΑΙ (Σελίδα 3)ΕΠΩΦΕΛΗΘΩΜΕΝ (Σελίδα 3)ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ (Σελίδα 4)ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ (Σελίδα 4)ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΙ (Σελίδα 4)ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ (Σελίδα 4)ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΝΤΑ ΤΑΝΚΕΡΣ (Σελίδα 5)ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΩΣ (Σελίδα 5)Η ΔΙΑΣΚΕΨΙΣ ΤΗΣ ΟΥΝΚΤΑΝΤ (Σελίδα 6)ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (Σελίδα 6)ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ Η ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ (Σελίδα 6)Η ΚΡΙΣΙΣ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΝ (Σελίδα 7)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (Σελίδα 7)ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ (Σελίδα 7)ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Κ.Ε.Σ.Ε.Ν (Σελίδα 8)ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (Σελίδα 8)ΑΚΡΙΒΟΙ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟΙ; (Σελίδα 8)ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ Ν. ΔΙΚΑΙΟΥ (Σελίδα 8)ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ (Σελίδα 8)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)Η ΚΡΙΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ (Σελίδα 11)ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΠΑΠΑΛΙΟΣ (Σελίδα 13)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 14)ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΩΡΟ (Σελίδα 21)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 22)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 23)ΑΓΓΛΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 24)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 25)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 27)ΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ (Σελίδα 27)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 28)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 31)ΠΕΝΘΗ (Σελίδα 34)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 35)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 37)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 39)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 55)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr