Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Φεβρουαρίου 1974

22 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ (Σελίδα 10)ΗΛΛΑΞΕΝ ΟΨΙΝ Η ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (Σελίδα 12)Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Σελίδα 15)Η ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΒΥΘΟΥ (Σελίδα 17)ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ (Σελίδα 21)ΚΑΘΕΙΛΚΥΣΘΗ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΝ (Σελίδα 21)ΤΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ (Σελίδα 22)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 25)ΥΠΟ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ (Σελίδα 27)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 28)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 29)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 30)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 34)ΑΙ ΣΗΜΑΙΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ (Σελίδα 36)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 37)ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Σ.Ε.Ν. (Σελίδα 41)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 42)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 44)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 49)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 67)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr