Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Νοεμβρίου 1975

23 Ενότητες

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 2)ΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΑΙ ΕΡΜΑΤΟΣ (Σελίδα 10)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 11)Ο κ. Ν. Δ. ΠΑΠΑΛΙΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΗΓΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Σελίδα 13)ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΣ (Σελίδα 14)ΕΙΚΙΣΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ (Σελίδα 17)ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ (Σελίδα 18)ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΚ ΚΑΡΡΙΕΡ "GOOD LEADER" (Σελίδα 19)ΑΙ ΣΗΜΑΙΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑΣ Ή ΑΝΑΓΚΗΣ (Σελίδα 23)ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ (Σελίδα 27)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 28)ΘΡΥΛΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 29)ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ (Σελίδα 31)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 32)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 33)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 35)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 37)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 41)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 46)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 47)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 51)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 67)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr