Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Απριλίου 1975

24 Ενότητες

ΤΙ ΕΙΣΦΕΡΕΙ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΟΥ "ΣΕΡΕΣ" (Σελίδα 11)Η ΓΝΩΣΙΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑ (Σελίδα 13)ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΝ ΠΛΟΙΩΝ ΥΠΟ ΞΕΝΗΝ ΣΗΜΑΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (Σελίδα 15)ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΦΑΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ (Σελίδα 17)ΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΩΡΥΓΩΝ (Σελίδα 18)ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (Σελίδα 19)ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΓΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ (Σελίδα 20)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 23)Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (Σελίδα 24)ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (Σελίδα 25)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 26)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 27)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 31)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 32)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 35)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 39)Ο ΓΙΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ (Σελίδα 43)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 44)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 45)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 49)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 65)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr