Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Ιουνίου 1977

page 43

21 Ενότητες

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 10)Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ (Σελίδα 15)ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ (Σελίδα 16)Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΩΝ (Σελίδα 17)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Σελίδα 19)ΟΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ (Σελίδα 20)ΚΑΤΗΡΤΙΣΘΗΣΑΝ ΔΩΔΕΚΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΝ ΤΩΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ (Σελίδα 21)ΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΙ (Σελίδα 22)ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ (Σελίδα 23)ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙΝ "ΝΟΡ-ΣΙΠΠΙΝΓΚ" (Σελίδα 25)ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ (Σελίδα 26)ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (Σελίδα 27)ΘΡΥΛΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 28)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 30)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 31)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 35)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 38)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 42)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 47)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 67)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr