Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Νοεμβρίου 1978

18 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 10)Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. - Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ (Σελίδα 12)Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ «ΚΑΜΙΛΛΑ Μ» (Σελίδα 16)ΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (Σελίδα 18)ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΛΥΣΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 21)ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΞ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ (Σελίδα 23)ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΙΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ (Σελίδα 24)ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜ. ΣΚΗΝΙΤΗΣ (Σελίδα 26)ΘΡΥΛΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 27)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 29)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 30)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 34)ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σελίδα 36)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 37)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 41)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 46)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 69)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr