Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Ιουνίου 1982

22 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 7)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 10)Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Σελίδα 12)ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Σελίδα 13)ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ (Σελίδα 15)Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΛΚ ΚΑΡΡΙΕΡΣ (Σελίδα 23)ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ; (Σελίδα 29)Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΝΑΥΠΗΓΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ (Σελίδα 31)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 37)" ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ ΄82 " (Σελίδα 41)ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (Σελίδα 43)ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Σελίδα 47)ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ (Σελίδα 51)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 67)ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (Σελίδα 71)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 73)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 81)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 83)ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 89)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 93)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr