Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Φεβρουαρίου 1983

20 Ενότητες

ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ (Σελίδα 1)ΤO ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΥ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΥ (Σελίδα 1)ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ - ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ (Σελίδα 4)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 8)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 13)Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 1982 (Σελίδα 15)ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ - Η ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΑΒΙΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Σελίδα 16)ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 17)ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 19)ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ (Σελίδα 20)ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (Σελίδα 21)ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TOY ΙΜΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990 (Σελίδα 23)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 25)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 27)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 33)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 35)ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ (Σελίδα 38)ENGLISH SUPPLEMENT - HASTY ACTIONS MUST BE AVOIDED (Σελίδα 39)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 42)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr