Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Απριλίου 1983

30 Ενότητες

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (Σελίδα 1)ΤO ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ - ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ; (Σελίδα 1)ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ - ΤΟ ΝΑΤ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ; (Σελίδα 4)ΒΑΣΟΣ Φ. ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ 1918 — 1983 (Σελίδα 7)ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗ (Σελίδα 10)ΒΑΣΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ: ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (Σελίδα 10)Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ (Σελίδα 10)ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΡΓΑ (Σελίδα 11)ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΒΑΣΟΥ Φ. ΚΑΒΟΥΝΙΔΗ - ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (Σελίδα 12)ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΩΝ «Ν.Χ.» ΔΗΜ. ΚΩΤΤΑΚΗ (Σελίδα 15)ΜΙΑ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ (Σελίδα 15)ΚΩΤΤΑΚΗΣ - ΝΑΥΤΙΛΙΑ (Σελίδα 15)ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ (Σελίδα 16)ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΠΟΡΙ (Σελίδα 16)ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΔΗΜ. Ν. ΚΩΤΤΑΚΗ - ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (Σελίδα 17)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 19)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 21)ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (Σελίδα 23)ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ (Σελίδα 26)ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 29)Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΟΚ (Σελίδα 31)Η ΚΟΙΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Σελίδα 31)Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΚ (Σελίδα 35)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 39)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 41)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 45)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 46)ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ (Σελίδα 48)ENGLISH SUPPLEMENT - A GOLDEN MEAN MUST BE FOUND (Σελίδα 49)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 51)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr