Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Ιουλίου 1983

19 Ενότητες

Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ (Σελίδα 1)ΤO ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ - Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (Σελίδα 1)ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ - ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (Σελίδα 4)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ 1983-87 (Σελίδα 12)Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ (Σελίδα 15)ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ (Σελίδα 16)ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 17)ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Σελίδα 18)ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 21)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 23)ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ (Σελίδα 25)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 29)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 31)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 37)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 39)ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ (Σελίδα 41)ENGLISH SUPPLEMENT - THE LAW WILL BE IMPLEMENTED WITH REASON (Σελίδα 42)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 49)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr