Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Σεπτεμβρίου 1983

20 Ενότητες

ΚΛΙΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (Σελίδα 1)ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ (Σελίδα 1)ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ (Σελίδα 2)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ (Σελίδα 3)ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ - Ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΙΑΤΡΟΥ (Σελίδα 4)ΣΚΕΨΕΙΣ... ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ... (Σελίδα 9)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 10)ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΛΛΟΥ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ (Σελίδα 11)Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (Σελίδα 13)Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΜΕΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 15)ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σελίδα 19)ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ - Δ ΜΕΡΟΣ (Σελίδα 21)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 23)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 25)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 31)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 33)ΤΑ ΝΑΥΛΩΘΕΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (Σελίδα 34)ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ (Σελίδα 36)ENGLISH SUPPLEMENT - A CLIMATE OF MUTUAL TRUST (Σελίδα 37)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 43)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr