Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Μαΐου 1969

page 73

23 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 7)ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ (Σελίδα 11)"ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΑΙ" (Σελίδα 15)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 19)ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗΝ ΤΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟΥ (Σελίδα 21)Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΩΣ ΦΟΡΕΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Σελίδα 23)ΤΟ 28ον ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Σελίδα 25)ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ (Σελίδα 29)Η ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ (Σελίδα 33)ΟΙ ΜΑΤΡΩΖΟΙ (Σελίδα 39)Η OINOUSSIAN MARITIME LTD (Σελίδα 41)Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΟΥ (Σελίδα 43)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 49)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 51)Η ΑΛΙΕΙΑ (Σελίδα 55)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 61)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 67)ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ «ΝΟΒΑ ΣΚΟΤΣΙΑ» ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ (Σελίδα 72)ΤΑΝΚΕΡΣ ΜΑΜΜΟΥΘ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΙΣ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ» (Σελίδα 73)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 75)ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΑ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΠΑΛΚ ΚΑΡΡΙΕΡΣ (Σελίδα 77)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 99)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr