Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Μαΐου 1971

page 11

18 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 11)ΟΙ 12 ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ (Σελίδα 17)ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Σελίδα 23)Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΗΝΩΜΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Σελίδα 25)Η ΖΗΤΗΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΝΝΑΖ ΕΙΣ ΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (Σελίδα 27)Η ΕΚΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΓΑΛΑΝΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 1970 (Σελίδα 29)ΦΩΣ ΕΞ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (Σελίδα 31)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 33)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 36)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 38)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 40)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 43)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 47)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 51)Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΑΣ ΤΟΥΣ κ.κ. Ν. ΜΑΚΑΡΕΖΟΝ, Ι. ΧΟΛΕΒΑΝ ΚΑΙ Χ. ΑΧΗΝ (Σελίδα 53)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 54)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 79)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr