Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Ιουνίου 1971

page 21

21 Ενότητες

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 2)Η ΚΡΙΣΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (Σελίδα 8)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 11)ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ (Σελίδα 13)ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ: Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΛΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Σελίδα 17)ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Σελίδα 19)ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Σελίδα 21)ΤΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΑΧΥΠΛΟΥΝ Ε/Γ ΟΧ/Γ "ΜΑΡΙΑΝΝΑ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗΝ ΣΥΡΟΥ - ΠΑΡΟΥ - ΝΑΞΟΥ (Σελίδα 23)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 25)ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (Σελίδα 27)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 28)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 29)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 33)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 37)ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Σελίδα 41)ΕΥΝΟΙΚΑΙ ΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (Σελίδα 47)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 51)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 55)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 57)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 87)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr