Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Σεπτεμβρίου 1971

page 21

19 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 9)ΟΡΟΣΗΜΟΝ ΔΙΑ ΝΕΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΡΟΠΙΔΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ (Σελίδα 11)Η ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥ (Σελίδα 15)Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΙΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΔΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ (Σελίδα 19)«ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΩΝ» (Σελίδα 20)ΤΑ «ΤΡΑΜΠΣ» ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΝ ΕΤΩΝ (Σελίδα 21)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 25)ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ (Σελίδα 27)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 28)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 31)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 35)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 37)ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΝΙΑΡΧΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΥΠΗΓΙΚΟΝ ΤΟΜΕΑ (Σελίδα 41)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 43)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 47)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 51)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 53)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 85)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr