Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

1η Απριλίου 1980

page 10

20 Ενότητες

ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 1)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 9)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (Σελίδα 10)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 11)ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΧΥΔΗΝ ΦΟΡΤΙΩΝ (Σελίδα 15)ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. Ι. ΜΑΥΡΙΔΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣ ΧΙΟΝ (Σελίδα 18)ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ (Σελίδα 20)Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΣ ΤΟΥ " ΑΪΡΗΝΣ ΣΕΡΕΝΕΪΝΤ " (Σελίδα 21)ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ 31ην ΜΑΪΟΥ Η ΝΕΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ (Σελίδα 22)ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ (Σελίδα 22)ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σελίδα 23)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 24)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 26)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 28)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 29)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 31)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 34)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 38)Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 43)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 61)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr