Στην αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονοτονική ή πολυτονική γραφή. Αν εισάγονται δύο ή περισσότερες λέξεις, πρέπει να είναι χωρισμένες με κενό. Για αναζήτηση αυτούσιας φράσης ή ονόματος, οι λέξεις πρέπει να περικλείονται σε εισαγωγικά. Για αναζήτηση με βάση το αρχικό τμήμα μιας λέξης, προσθέστε στο τέλος της τον χαρακτήρα * (π.χ. ναυτι* για να ψάξετε για ναυτικό και ναυτιλιακό). Για στοχευμένη αναζήτηση, η λέξη πρέπει να είναι γραμμένη όπως ακριβώς είναι στο πρωτότυπο κείμενο. Η χρήση κεφαλαίων ή πεζών γραμμάτων, καθώς και η χρήση σωστού ή καθόλου τονισμού, δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

15η Μαΐου 1970

page 63

26 Ενότητες

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑ (Σελίδα 1)ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 9)ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΑΣ (Σελίδα 10)ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣ (Σελίδα 11)ΤΟ ΝΕΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ (Σελίδα 14)Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ (Σελίδα 17)ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ (Σελίδα 21)ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ (Σελίδα 23)Η ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΟΝ (Σελίδα 24)ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΧΑΝΔΡΗ (Σελίδα 27)ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ (Σελίδα 29)Ο ΛΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Σελίδα 31)ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΗΣΧΟΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Σελίδα 33)ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (Σελίδα 34)ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΗΤΡΩΝ (Σελίδα 40)ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 43)Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (Σελίδα 47)ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (Σελίδα 49)Η ΑΛΙΕΙΑ (Σελίδα 53)ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Σελίδα 54)ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Σελίδα 57)ΑΡΤΙΑ Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΙΣ (Σελίδα 61)Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΙΣ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ (Σελίδα 62)ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (Σελίδα 65)Η ΝΑΥΛΑΓΟΡΑ (Σελίδα 67)A FORTNIGHTLY ENGLISH SUPPLEMENT (Σελίδα 95)
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

Η δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας και η ψηφιοποίηση των τευχών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά για τα έτη από το 1931 (τεύχος Ιανουαρίου 1931) έως το 1940 (τεύχος Δεκεμβρίου 1940) και από το 1945 (τεύχος Ιουνίου) έως το 1983 (τεύχος Δεκεμβρίου 1983) έγινε με την αποκλειστική χορηγία του
ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Μ. ΣΙΜΟΥ εις μνήμην Μαριάνθης Σίμου.

eef.edu.gr